Tuinserres met 3 mm gehard glas

3 mm veiligheidsglas, een kwaliteits- en veiligheidsgarantie voor uw serre!

In tegenstelling tot tuinbouwglas is gehard glas (of veiligheidsglas) resistenter en niet scherp in geval van breuk. De serres in deze sectie zijn allemaal voorzien van 3 mm gehard glas op het dak en de wanden, wat een garantie is voor kwaliteit en veiligheid van uw toekomstige Lams serre.

FILTRER LES PRODUITS
Showing 1 - 20 of 42 items
LAMS, al 30 jaar gespecialiseerd in de productie van serres, stelt zijn knowhow tot uw dienst: vind de serre die bij u past in ons ruime assortiment serres van aluminium en 3 mm gehard glas, ontworpen in onze ateliers in de Vendée.

Wat ook de configuratie van uw tuin of terras is, blader door onze 3 mm glazen serres sectie om de serre te vinden waar u naar op zoek bent. Een strakke glazen serre naast uw huis om uw planten te laten groeien, ze te beschutten en uw leefruimte naar buiten uit te breiden? Met onze serres van gehard glas en aluminium in klassieke vormen en verschillende afmetingen, kunt u de discrete charme van uw exterieur versterken.

Wat uw stijl ook is, wat uw behoeften ook zijn, of u nu een beginner of een ervaren tuinier bent, wij willen samen met u het plezier van een goed aangelegde tuin cultiveren door u kwaliteitskassen aan te bieden.