Tuinserres in 4 mm gehard glas en aluminium

4 mm veiligheidsglas, een kwaliteits- en veiligheidsgarantie voor uw serre!

In tegenstelling tot gewoon tuinbouwglas is 4 mm gehard veiligheidsglas resistenter en heeft het bij breuk geen scherpe randen. De serres in deze sectie zijn allemaal voorzien van 4 mm veiligheidsglas op het dak en de wanden, een garantie voor kwaliteit en veiligheid van uw toekomstige Lams kas. Bij bepaalde modellen is het ook mogelijk om de transparante dakbeglazing zonder meerprijs te vervangen door Nörpel-glas.

FILTRER LES PRODUITS
Geactiveerde filters:
Oppervlakte tussen
Showing 1 - 20 of 23 items

LAMS, al 30 jaar gespecialiseerd in de fabricage van serres, stelt zijn knowhow tot uw beschikking: Vind de kas die bij u past in ons ruime assortiment kwaliteitskassen van aluminium en veiligheidsglas, ontworpen en vervaardigd in onze werkplaatsen in de Vendée.

Wat ook de aard van uw tuin of terras is, ontdek onze serres met 4 mm dikke beglazing om de serre te vinden waarnaar u op zoek bent. Een elegante glazen serre naast uw huis om uw planten te laten groeien, ze te beschermen en uw leefruimte naar buiten uit te breiden? Een serre met onopvallende of atypische lijnen? Met onze kassen van veiligheidsglas en aluminium in klassieke of originele vormen, in verschillende stijlen en afmetingen, kunt u de discrete charme van uw buitenruimte benadrukken of de pittoreske elegantie van uw tuin opnieuw bevestigen.

Wat uw stijl ook is, wat uw behoeften ook zijn, of u nu een beginner of een ervaren tuinier bent, wij willen samen met u het plezier van een goed beplante tuin cultiveren door u kwaliteitskassen aan te bieden.